servicios

Els nostres serveisTallers Inoxma ens dediquem a fabricar qualsevol peça siguin peça única o en petites i mitjanes series.
Fabriquem bancades,estructures, dipòsits, tolves i tota mena de peces sobre planell ja que disposem de maquinaria d,ultima tecnologia.
També fem treballs de soldadures per el ram de l'alimentació farmàcia amb soldadures realitzades amb sistema TIG i gas inert amb soldadors homologats.services-1

Bancades


Construcció de bancades i estructures per el mon alimentari amb acer inoxidable i la construcció de totes las peces que comporten la fabricació d'un conjunt o maquina en general.

services-1

Peces


Fabricació de tot tipus de peça sobre planell tant amb soldadura com transformats que necessiti la peça i material.

services-3

Acabats


Fem tot tipus de serveis per construir la peça juntament amb l'oficina tècnica i maquinaria d'ultima tecnologia per donar un bon servei i acabat al producte final.

services-4

Nàutica


Construcció de tot tipus de peces per embarcació amb acer inoxidable,alumini ja que disposem de la maquinaria per soldar i treballar els materials. Construcció de baranes, arquillades, escapaments, dipòsits i tota la peça auxiliar que ens requereixen els nostres clients.